La en erfaren elektriker gjøre jobben for deg

Våre elektrikertjenester

Internkontroll

Vi kan tilby våre kunder et web-basert internkontrollsystem. Etter gjennomgang av anlegget, utarbeides en rapport. Kunden mottar rapporten og graderinger på eventuelle feil eller mangler pr e-post. Kunden mottar eget passord til nettsiden, slik at en har full kontroll over det som er utbedret og hva som gjenstår.

Elsjekk

En elsjekk er en rutinemessig gjennomgang av de elektriske anleggene i en bolig eller et bygg. Under en elsjekk, avdekkes gjerne feil som truer brannsikkerheten eller som er økonomisk ugunstig. Vær på den sikre siden — bestill en elsjekk i dag!

Belysning

Lyssetting i en bolig er et eget fagfelt. Vi hjelper deg å velge belysning som gir ditt hjem det uttrykket du ønsker — varmt og lunt, kaldt og moderne, eller en mellomting. Vi bistår også med montering av belysning.

Varme

Hold varmen året rundt! Vi installerer varmepumper, varmekabler i gulv, og andre varmeanlegg i både bolig og næringsbygg. Våre erfarne elektrikere har kompetanse og erfaring til å gi deg profesjonelle råd til en kostnadseffektiv og trygg varmeløsning.

Tele/data

Trenger du hjelp til å koble opp løsninger innen IT, tele og data? Vi har god erfaring med å installere internett, telefonlinjer og annet i private boliger, samt sømløse IKT-systemer i næringsbygg.

Smarthus

En Smarthusløsning kan installeres når huset bygges, eller i ettertid. Vi leverer funksjoner og design for enhver smak — skreddersydd for dine behov.

Termografering

Termografering innebærer å avlese temperatur på en overflate, og er en stadig mer utbredt metode for effektiv lokalisering av varmetap i bygg, og kontroll av elektroinstallasjoner. Ved hjelp av termografi kan vi gi deg råd til mer effektive og lønnsomme tiltak.

Har du spørsmål rundt noen av våre tjenester, eller ønsker du å motta et uforpliktende pristilbud?

Kontakt oss for profesjonelle råd og en hyggelig prat rundt ditt oppdrag!